Skip to main content

Over ons

Wie zijn wij?

We zouden kunnen vertellen dat we een jong, flexibel, betrokken en professioneel bedrijf zijn met een uitstekende service. En dat is allemaal ook waar, maar daar gaat het bij ons niet om. VR-Qubix is een jong en energiek Virtual Reality-bedrijf (maar we bestaan ​​echt!) dat een leuke en persoonlijke Virtual Reality-ervaring biedt.

Wij geloven dat professionaliteit en persoonlijkheid zelfs in de virtuele omgeving naast elkaar kunnen bestaan! We beschouwen we onszelf als meer dan alleen een bedrijf voor virtuele realiteit. Samen met ons geweldige team blijven wij streven naar innovatie en het creëren van toegevoegde waarde voor een ieder.

Over ons

Visie en waarden

Virtual Reality is bezig aan een flinke opmars. Overal ziet u dat men steeds meer geïnteresseerd is in en bekend raakt met Virtual Reality. Hierdoor ziet u dat de ontwikkelingen razendsnel gaan.

VR-Qubix investeert daarom in het bijhouden en vernieuwen van deze kennis. Op deze manier beiden wij onze klanten een combinatie van de laatste ontwikkelingen en betrouwbaarheid en haalt u meer rendement uit uw klantbinding.

Onze waarden

  •  We zeggen nooit “nee” als de eerste reactie.
  •  We leveren topkwaliteit met de hoogste kwaliteitsnormen.
  •  We waarderen het vertrouwen dat cliënten die in ons plaatsen.
  • We willen groeien door educatie en het verzamelen van kennis.
  •  We omarmen verandering en streven naar innovatie.

Over ons

Missie

VR-Qubix wil bedrijven en organisaties klantvriendelijke en pragmatische VR- of AR-tools bieden voor het ondersteunen van hun evenementen, workshops en opleidingen. Hiermee zorgen wij, nu en in de toekomst, voor de laatste trends binnen een organisatie. Wij denken met u mee en voeren met u uit. Hiermee creëren wij samen met u uw eigen realiteit.